Member Sites  ::  JOIN  ::  Forum  ::  Info  ::  Next Ring  
Kids Crafts - Welcome parents, teachers, GrandParents and, of course, kids! Here you'll find lots of creative activities for kids ages

  Forums     Login   SignupKids Crafts

Manager: admins
Welcome parents, teachers, GrandParents and, of course, kids! Here you'll find lots of creative activities for kids ages 2 through 15. Our Ring is founded on the belief that children are naturally creative and love brain-stimulating activities when given the chance.
 

Sponsored Links

Forum Posts - Start a new discussion! Posts 1 - 1 of 1
All Threads |   All Posts   ]

Цветни експерим% - 06/12/2013
http://2.bp.blogspot.com/-EQBOM8TLhGs/UbjIFuh9oSI/AAAAAAAAB6g/JSd2dMfPukQ/s1600/SPA51575.JPG

Днес предложих на вниманието на Ния 2 цвята пластилин по рецептата на Хедра + 1 с. л. пшеничено нишесте за еластичност. Жълт и син . Показах как се смесват цветовете и какъв цвят се получава като резултат. Дадох и и един доста тъп нож да се учи да реже, но все пак да има едно на ум, че не е играчка. Беше и много интересно. Дори на следобедната разходка излязохме с дъската и пластилина, за да го покаже на приятелката си. Пластилинът е доста по-мек и лесен за употреба от този в магазина. Можете да си го приготвите за 5 минути и не е нужно да се притеснявате, че се смесват цветовете или, че ще изсъхне. Приятна игра!

Цветни експерименти - жълт и син пластилинAll Threads |   All Posts   ]

Contact Us | Copyright © 2001-2016 WebRing®, Inc. Terms of Service - Help - Privacy Policy