Home | What's New | Help | Sign In/Join

WebRing Blog Support

Tell a friend about this site Email a friend 
Manager: support
WebRing Blog SupportNeed help with something related to your WebRing blog? Check out the sites listed on the Sites page or the Permanent Posts below for some of the most commonly asked questions. Don't see an answer to your question? Search the posts, or post a new question. Answers may take a little time, so please have patience. Coming soon...
Sponsor this Ring


Add your site to WebRing
  Hub Member Sites Forum Directory  
Permanent Posts
Can't Sign In to Blog?
  Your editable view of your WebRing blog should open automatically after cli

Don't Use a Different Password
  Some members will choose to set a different sign-in password for their WebR

Why is my blog gone?
  There are likely one of three reasons why your blog no longer exists: Yo
read...
Forum Posts - Start a new discussion! Posts 1 - 6 of 6
All Threads |   All Posts   ]

I can not sign into my blog. - 01/06/2010
I have tried all passwords and my info will not work.




Replied - 01/07/2010
reset. you should be able to access from your My Account link again.




Replied - 03/26/2010
I try to sign in and keeps telling me incorrect username, email or password? They are the right username and password, what is the problem?

Thanks




Replied - 03/27/2010
Not 100% here, but the problem most likely is due to confusing two different WebRing IDs.

For account "mlgb1":
We clicked the Blog tab on your My Account page and successfully logged into that blog.

For account "vintage_campers1":
We reset your account to show a "Create Blog" tab, as the blog didn't exist on our system. Click that tab to get started blogging under that ID.




Replied - 03/28/2010
Thank you for the response, although when I tried to create blog I got the same results?

"For account "mlgb1":
We clicked the Blog tab on your My Account page and successfully logged into that blog. " what account is this? I only have vintage_campers1. I originally had an account vintage_campers which I deleted? Maybe there is some conflict and it is thinking that MLGB1 is my account? But, It should have been deleted.

Thanks ... Larry




Replied - 03/28/2010
After I replied to your previous response, I clicked "blog" on my account page and walllaa there is my blog page for vintage_campers1. So, I logged out and back in and it went to my blog again, so guess it is working now. Maybe I just needed to clear cache? Thanks...Larry



All Threads |   All Posts   ]
Popular | The Shops at WebRing | Blogs | Webspace | Discuss
Family & Home | Games & Gaming | Music | Pets | Politics | Religion
Art | Literature | Computers | Entertainment | Fitness | Hobbies & Crafts | Science | Sports & Rec | Travel
Business | Cultural | Education | Food | Regional | Relationships
Contact Us | Copyright © 2001-2016 WebRing®, Inc. Terms of Service - Help - Privacy Policy