Home | What's New | Help | Sign In/Join

WebRing Blog Support

Tell a friend about this site Email a friend 
Manager: support
WebRing Blog SupportNeed help with something related to your WebRing blog? Check out the sites listed on the Sites page or the Permanent Posts below for some of the most commonly asked questions. Don't see an answer to your question? Search the posts, or post a new question. Answers may take a little time, so please have patience. Coming soon...
Sponsor this Ring


Add your site to WebRing
  Hub Member Sites Forum Directory  
Permanent Posts
Can't Sign In to Blog?
  Your editable view of your WebRing blog should open automatically after cli

Don't Use a Different Password
  Some members will choose to set a different sign-in password for their WebR

Why is my blog gone?
  There are likely one of three reasons why your blog no longer exists: Yo
read...
Forum Posts - Start a new discussion! Posts 1 - 4 of 4
All Threads |   All Posts   ]

Navigation Code in Blog side Panel [How to] - 12/18/2009
Hi! could you please help!

Just a few days ago I submitted my 'blog' to a 'Blog ring' one titled... 'WebRing Blogs' then I got a WRmail saying that I didn't have the correct navigation code in my blog.

I checked out a few blogs in that ring 'Webring Blogs' and they all have the code in the I don't know how to get it on the right hand side, also I tried putting in the 'body' of my blog but the Nav. script code doesn't work there.

So please can you help me to get the right Nav. code into the side panel on the right of my blog.


Thank you very much!

Kind Regards
Jimmy




Replied - 12/18/2009
Hi! could you please help!

Just a few days ago I submitted my 'blog' to a 'Blog ring' one titled... 'WebRing Blogs' then I got a WRmail saying that I didn't have the correct navigation code in my blog.

I checked out a few blogs in that ring 'Webring Blogs' and they all have the code in the I don't know how to get it on the right hand side, also I tried putting in the 'body' of my blog but the Nav. script code doesn't work there.

So please can you help me to get the right Nav. code into the side panel on the right of my blog.


Thank you very much!

Kind Regards
Jimmy




Replied - 12/18/2009
Hi Jimmy,
The correct navigation code is automatically installed on your blog when you create it. Sometimes the system has a hiccup and sends you an email like the one you got.

You can test the code and that almost always fixes things.

Just remember that unless you want to submit an individual post, you never have to mess with your WebRing blog's navigation code.




Replied - 12/22/2009
Hi, Thanks Anyway.

But, I somehow managed to sort it out. I went into...

"Your Web Sites in URL Order"

For some reason I had 2 urls for the same blog, one was numbers the other was 'U#: defurl' or something like that effect. so I deleted on of them, then checked my Blog & the ssnb Code was there, now everything works 'a OK'

Here is where I found all the info for it...

Global U#/Site Information Change - U#: blogurl



Kind Regards
Jimmy

Ps. Merry Christmas to you all, at!...

Nollaig Chridheil dhuibh uile, aig!...

...'Webring Blog Support'



All Threads |   All Posts   ]
Popular | The Shops at WebRing | Blogs | Webspace | Discuss
Family & Home | Games & Gaming | Music | Pets | Politics | Religion
Art | Literature | Computers | Entertainment | Fitness | Hobbies & Crafts | Science | Sports & Rec | Travel
Business | Cultural | Education | Food | Regional | Relationships
Contact Us | Copyright © 2001-2016 WebRing®, Inc. Terms of Service - Help - Privacy Policy